Zet Zich In Voor
Vertrouwde Gezondheidszorg

Zorgen voor de meest waardevolle hulpbron van de gemeenschap

INTRODUCTIE

We gedijen bij het bouwen van een gezonde gemeenschap voor alle individuen.

Ons instituut zorgt voor de meest waardevolle hulpbron van onze regio: de mens. We zorgen voor de groeiende behoeften van onze gemeenschap. We bouwen systemen voor het verlenen van gezondheidsdiensten aan individuen, families, gemeenschappen en populaties in het algemeen, en niet alleen aan patiënten.

6500 +

Wereldwijde Vestigingen

Bied gezondheidszorg van de beste kwaliteit aan degenen die wereldwijd in nood zijn.

1000 +

Ziekenhuis Gevestigd

Onze ziekenhuizen zijn uitgerust met de nieuwste hulpprogramma’s, technologieën en apparaten.

300 +

Lokale Partners

We hebben een samenwerking tot stand gebracht met tal van wereldwijd bekende partners.

INTRODUCTIE

Gezondheidszorg

We spannen ons in om de manier waarop de gezondheidszorg wordt aangeboden te veranderen om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze patiënten, zowel voor nu als voor de toekomst.

Dagelijkse Thuiszorg

We sturen een arts om de patiënt thuis te bezoeken om de …

Thuiszorg Per Uur

De meest voorkomende vorm van thuiszorg, die verschilt per persoon…

Gespecialiseerde Zorg

Fysieke, mentale, ergotherapie biedt patiënten hulp bij …

Geavanceerde Zorg

Medisch maatschappelijk werkers verlenen verschillende diensten aan de patiënt, waaronder …

w

Veel Gestelde Vragen

Should you have any questions related to our health care services, billing methods, treatment plan, disease diagnosis, etc. please contact us for more info.

How do I get health care when I need it?

You can visit HealSoul Health Services during office hours. Appointments are appreciated, but walk-ins are welcome as well. If possible, please make a call ahead before visiting. This will allow us to arrange services and reduce your waiting time. Hours are Monday through Friday, 9:00 a.m. to 4:30 p.m.

Is er dekking voor ouderen en jongeren?

Op verzoek zal het personeel van HealSoul Health Services instructies geven aan personen wiens medische toestand speciale aandacht vereist en aanvullende certificaten. Normaal gesproken bieden we tot 80% korting of gratis gezondheidszorg voor deze gevallen met specifieke ziekten en aandoeningen die door de wet zijn gespecificeerd.

Wat als ik laboratoriumtests wil laten uitvoeren?

HealSoul Health Services biedt patiënten de keuze om te vragen om het uitvoeren en analyseren van verschillende laboratoriumtests ter plaatse zonder kosten voor patiënten met prioriteit of tegen 70% voor mensen met een verzekering. Extra testen kunnen off-site worden besteld; deze kosten zijn voor rekening van de aanvragers.

Zijn er diensten voor gezinsplanning beschikbaar?

Ja. Reproductieve diensten zijn altijd beschikbaar bij HealSoul Health Services. Daarnaast hebben we ook een overeenkomst waarin alle ingeschreven klanten slechts een klein bedrag hoeven te betalen voor het eerste bezoek voor controles. Vanaf hun tweede bezoek zijn ze vrijgesteld van deze vergoeding.

Voor Werkgevers

We hebben freelance artsen en fysici die te allen tijde beschikbaar zijn om on-demand diagnoses en andere gezondheidsgerelateerde diensten te leveren.

We're Hiring

Doe met ons mee om meer mensen in onze gemeenschap een glimlach en geluk te bezorgen. Samen kunnen we echt het verschil maken in ons leven.

Blogs

Onze Recente Blogs

Voetverzorging voor sporters

Voetverzorging voor sporters

Sporten is een geweldige manier om fit te blijven en je lichaam gezond te houden. Het is echter ook een activiteit die veel van je voeten vraagt. Of je nu een fanatieke hardloper...

Wat te doen bij een tandongeval?

Wat te doen bij een tandongeval?

Een tandongeval kan iedereen overkomen, of je nu jong of oud bent. Het kan gebeuren tijdens het sporten, een ongelukje in huis of zelfs tijdens het eten. Het is belangrijk om te...