Thuiszorg Zwolle

Thuiszorg Zwolle met oog voor het welzijn

Als u naar thuiszorg in Zwolle of omgeving op zoek bent, dan kunt u terecht bij Attend24uurszorg. Wij streven ernaar om mensen langer thuis te laten wonen, waarbij er niet alleen aandacht wordt besteed aan de verzorgende en verpleegkundige taak. Wij vinden het namelijk ook belangrijk om met het welzijn rekening te houden in het kader van de aanwezigheid van een sociaal netwerk, hobby´s en ontspanning. Wij bieden thuiszorg in Zwolle op een kwalitatief hoog niveau met aandacht voor de mens in het totaal.


Palliatieve zorg in Zwolle aan huis

Als er sprake is van een naaste of uzelf die te maken heeft met een ongeneeslijke ziekte, dan is het van belang om tijdens het ziekteproces een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te ervaren. Attend24uurszorg biedt palliatieve zorg in Zwolle bij u aan huis. Zo kunt uzelf of kan uw naaste thuis blijven wonen. Er wordt bij deze vorm van palliatieve zorg in Zwolle met een vast en professioneel zorgteam gewerkt, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Zie ook: Palliatieve zorg in Deventer of Palliatieve zorg thuis in Arnhem


Thuiszorg in Zwolle op basis van PGB

Attend24uurszorg biedt meerdere mogelijkheden ten aanzien van het verlenen van PGB zorg. Het is bij deze vorm van thuiszorg in Zwolle mogelijk om een keuze te maken uit verschillende blokken. De blokken variëren van drie tot vierentwintig uur per dag. Mantelzorgers kunnen bijvoorbeeld ontlast worden voor een periode van een blok van drie uur of langer. Het is ook mogelijk om een slaapnacht of waaknacht aan huis te laten komen voor een blok van acht uur of twaalf uur. Thuiszorg in Zwolle is ook mogelijk gedurende 24 uur per dag voor permanente zorg aan huis.


Palliatieve zorg in Zwolle aanvragen

U kunt bij Attend24uurszorg op elk gewenst moment een aanvraag voor zorg indienen. Als op dit moment palliatieve zorg in Zwolle gewenst is of als u deze zorgvorm aan het overwegen bent, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. De kosten voor palliatieve zorg kunnen op basis van het persoonsgebonden budget worden voldaan, maar het is uiteraard altijd mogelijk om de kosten zelf te financieren. Bij zorg via het PGB is het belangrijk dat u een aanvraag indient bij de betreffende instantie.

PGB ZORG

Ter ontlasting mantelzorger, slaap- en waakwacht

Meer informatie

PALLIATIEVE ZORG

Verzorging en verpleging bij een ongeneeslijke ziekte

Meer informatie

TERMINALE ZORG

Verzorging en verpleging tijdens de laatste levensfase

Meer informatie

24- UURS ZORG

Permanente zorg aan huis, dag en nacht

Meer informatie

Apeldoorn Den Haag