Thuiszorg Deventer

Thuiszorg Deventer voor tijdelijke of permanente zorg

Als er thuiszorg in Deventer nodig is met een tijdelijk of permanent karakter, dan kunt u een beroep doen op het zorgaanbod van Attend24uurszorg. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring en zijn betrouwbaar. Wij leveren met betrekking tot thuiszorg in Deventer altijd zorg op maat, waardoor er sprake is van een perfecte aansluiting op de persoonlijke situatie en wensen. Wij leveren zowel tijdelijke als permanente zorg om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen of in de eigen omgeving de laatste levensfase in te gaan.


Particuliere zorg aan huis in Deventer als vervanging voor mantelzorger

Mantelzorgers hebben af en toe tijd voor zichzelf nodig om die zorg te kunnen blijven geven die nodig is. In dat opzicht biedt Attend24uurszorg uitkomst. Wij bieden namelijk particuliere zorg aan huis in Deventer aan, zodat mantelzorgers even uit de situatie kunnen stappen en tijd voor zichzelf hebben. De particuliere zorg aan huis in Deventer kan worden afgenomen in blokken. Dat kan bijvoorbeeld een periode van drie uren zijn, maar ook zes uren of meer behoort tot de mogelijkheden.

Zie ook: Thuiszorg Zutphen of Thuiszorg Zwolle


Thuiszorg in Deventer gedurende de nacht

Er kunnen diverse situaties zijn, waarin het prettig of zelfs nodig is om de nacht niet alleen thuis door te brengen. Attend24uurszorg biedt met betrekking tot thuiszorg in Deventer de mogelijkheid van een slaapwacht of waaknacht. Dat kan een uitkomst zijn als de bewoner bijvoorbeeld dement is en het niet meer verantwoord is deze alleen te laten in de nacht. Er kunnen ook andere situaties zijn, waarin er bijvoorbeeld tijdelijk thuiszorg in de nacht in Deventer nodig is. Ook dan kan er een beroep op ons zorgaanbod gedaan worden.


Particuliere zorg aan huis in Deventer aanvragen

Indien er een zorgvraag is, dan is het van belang dat er zorg op maat wordt geboden. U kunt voor particuliere zorg aan huis in Deventer een aanvraag indienen bij Attend24uurszorg. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Ook voor algemene vragen over onze particuliere zorgdiensten aan huis in Deventer kunt u uiteraard contact opnemen. Met betrekking tot de financiering zijn er mogelijkheden op het gebied van persoonsgebonden budget dat aangevraagd kan worden. Het is ook mogelijk om zelfstandig de kosten te voldoen.

PGB ZORG

Ter ontlasting mantelzorger, slaap- en waakwacht

Meer informatie

PALLIATIEVE ZORG

Verzorging en verpleging bij een ongeneeslijke ziekte

Meer informatie

TERMINALE ZORG

Verzorging en verpleging tijdens de laatste levensfase

Meer informatie

24- UURS ZORG

Permanente zorg aan huis, dag en nacht

Meer informatie

Apeldoorn Den Haag