PGB Zorg

logo Erkend PGB bureauAttend24uurszorg biedt verschillende vormen van PGB Zorg. Deze verpleging en/of verzorging aan huis neemt kunt u afnemen in blokken van 3 tot 24 uur per dag. Attend24uurszorg biedt onder andere de volgende particuliere zorgdiensten:

Ontlasting mantelzorger (blok van 3 tot 6 uur)

Wanneer u zorgt voor uw partner, ouder, kind, ander familielid, vriend of kennis bent u een mantelzorger. Als u bijvoorbeeld behoefte heeft aan een time-out, kan Attend24uurszorg u – als mantelzorger – ontlasten voor een bepaalde periode. U kunt Attend24uurszorg inschakelen wanneer u als mantelzorger ontlast wilt worden voor een periode van ten minste 3 uur, bijvoorbeeld van 9:00u tot 12:00u.

Slaapnacht of waaknacht (blok van 8 uur)

Een reden voor het inschakelen van slaapnachten of waaknachten kan zijn dat u of uw naaste liever niet alleen de nacht door brengt. Ook kan het zijn dat het niet meer verantwoord is om alleen thuis te slapen (bijvoorbeeld in geval dementie). Attend24uurszorg biedt daarom slaapnachten of waaknachten. Het betreft een blok van 8 uur, bijvoorbeeld van 23:00u tot 7:00u.

Uitgebreide slaapwacht of waaknacht (blok van 12 uur)

Ook uitgebreide vormen van slaapwachten of waakwachten zijn mogelijk bij Attend24uurszorg. Het betreft dan een blok van 12 uur, bijvoorbeeld van 21:00u tot 9:00u.

Wilt u 24-uurs zorg aan huis?

Voor permanente zorg aan huis verwijzen wij u graag door naar onze pagina over 24-uurs zorg. Ook biedt Attend24uurszorg palliatieve zorg en terminale zorg.

Contact

Wilt u meer informatie over onze algemene zorgdiensten of wilt u zorg aanvragen dan kunt u contact met ons opnemen.