Zorgaanbod

Attend24uurszorg biedt professionele particuliere thuiszorg in Midden- en West-Nederland. Wij bieden onder andere persoonlijke verzorging & verpleging, nachtzorg en 24-uurszorg aan huis. Er wordt gewerkt met gediplomeerde professionals  en met algemeen verzorgenden. Zij zijn gescreend op kennis, vaardigheden, taken, bejegening en betrouwbaarheid.

De taken van deze professionals worden volledig met u samen afgestemd. Zij houden tevens het zorgdossier bij zodat er altijd bij u thuis een actueel overzicht is van uw situatie. Uw vaste contactpersoon coördineert de zorg en onderhoudt naast u en de zorgprofessionals ook contact met andere betrokkenen zoals huisarts, specialist en familieleden.

Wat is particuliere thuiszorg?

Particuliere zorg is zorg die staat voor eigen regie. Ook in 2016 bestaat er nog steeds het PersoonsGebonden Budget. Attend is medeoprichter van de Alliantie Erkende PGBbureaus en heeft bij Kamerleden bewerkstelligd dat PGB – en dus eigen regie – ook per 2016 mogelijk is in de drie zorgwetten WLZ, ZVW en WMO. Het is mogelijk om naast het PGB extra zorg particulier in te kopen.

Zorg op maat

Attend24uurszorg biedt particuliere thuiszorg op maat. Met een klein zorgteam met vaste deskundige medewerkers. Op vaste dagen en op vaste tijden. De medewerkers van Attend24uurszorg verlenen professionele thuiszorg en thuisverpleging met aandacht voor uw comfort en privacy. U of uw naaste kunt zorg aanvragen vanaf 3 tot 24 uur per dag. Attend24uurszorg levert onder andere de volgende diensten:

  • PGB Zorg (zorg aan huis in periodes van 3 tot 12 uur per dag)
  • Palliatieve zorg (verzorging en verpleging bij ongeneeslijke ziekte)
  • Terminale zorg (verzorging en verpleging tijdens laatste levensfase)
  • 24-uurs zorg (indien permanent toezicht aan huis conform de WLZ nodig is)

Wilt u meer informatie over onze zorgdiensten of wilt u zorg aanvragen dan kunt u direct contact met ons opnemen.